Dataseed OyShopAsennus ja huoltoInternetsivut ja mediatICT-YrityspalvelutYhteystiedot Dataseedin Facebook Seuraa meitä Twitterissä Dataseedin uusimmat RSS-syötteenä

Täyden palvelun mainostoimisto

Printtituotteet

Internet-sivujen lisäksi mainostoimistomme suunnittelee kampanjoita ja aineistoja myös ns. perinteisiin medioihin...

Saat kauttamme tuote- ja yritysesitteet, messuosaston roll-upit ja julisteet, tienvarsimainokset, autoteippaukset, käyntikortit... Hoidamme homman siten, että saat painotyön "avaimet käteen" -ajatuksella, eli huolehdimme painoyhteydet ja logistiset asiat puolestasi. Tai, voit halutessasi käyttää omia painokontaktejasi aineistojen valmistamisessa.

Lehti-ilmoitukset

Toimita lehti-ilmoitusaineisto meille ja me suunnittelemme lehti-ilmoituksesi haluamiisi sanoma- ja aikakauslehtiin. Hoidamme myös ilmoitustrafiikin sekä ilmoituspohjiin jatkossa tulevat muutokset.

Sähköiset pohjat

Yrityksen markkinointiviestinnässä tarvitaan paljon muutakin kuin painettuja esitteitä tai roll-uppeja. Valmistamme yrityksellesi sähköiset dokumentit, kuten kirje- ja laskupohjat sekä power point -esitykset, esim. Microsoft Office -ohjelmistopakettia varten tai Open Office -ohjelmistolle. Valmiita pohjia on nopea ja helppo käyttää.

Audio ja video

Olemme todellinen monimediatoimisto. Askartelemme säännöllisesti myös video- ja ääniaineistojen kanssa. Yritysvideot ja tuote-esittelyt hoituvat kivasti videoina. Lopputuote voidaan tuottaa niin levylle, tiedostoksi kuin www-sivuillasi pyöriväksi videoksi. Halutessasi myös kuvaamme aineiston ja käsikirjoitamme esityksen.

Esimerkkejä käyntikorteista

Esimerkkejä töistämme

Dataseed uudisti jälleen Merikarhujen www-sivut! Aiemmin tekemämme, jo pitkään palvelleet, sivut saivat väistyä modernin ulkoasun ja responsiivisen tekniikan tieltä. Sivusto on kokonaan kaksikielinen ja suurin osa sivustosta palvelee yhteisöllisesti vain jäseniä lukuisten jäsenpalveluiden muodossa.
Tutustu sivuihin >>