Dataseed OyShopAsennus ja huoltoInternetsivut ja mediatICT-YrityspalvelutYhteystiedot Dataseedin Facebook Seuraa meitä Twitterissä Dataseedin uusimmat RSS-syötteenä

Dataseed | Shop, Joutsa

Tule tutustumaan myymäläämme osoitteeseen Jousite 39, Joutsa. Esillä myymälässä älylaitteita ja tietokoneita sekä oheislaitteita ja tarvikkeita monenlaiseen tarpeeseen. Olemme avoinna ma-pe 9-17.

Liittymät matkapuhelimia ja nettiä varten

Edustamme Telian liittymävalikoimia, joista varmasti löytyy sinulle sopiva liittymätyyppi. Autamme liittymän valinnassa ja opastamme käyttöönotossa.

Sonera

Tietokoneet, oheislaitteet ja tarvikkeet

Shopin hyllyistä löytyy monipuolisesti varaosia ja oheislaitteita tietokonettasi varten. Ja mikäli vanha koneesi alkaa köhiä saat kauttamme uuden kokoonpanon nopealla toimituksella. Annamme myös vinkkejä laitteiston ominaisuuksien suhteen, mikäli valinta tuottaa vaikeutta.


Ei vain tuotteita

Kun sormi menee suuhun, tule kysymään myymälästä. Henkilökuntamme on melkoista "nörttilän väkeä" ja olemme kohdanneet jos jonkinlaisia tietoteknisiä haasteita vuosien varrella, joten voimme varmasti auttaa ongelmatilanteiden ratkomisessa.

Myymälän uutiset sekä tarjoukset saat kätevimmin liittymällä kaveriksemme Facebookissa tai Twitterissä. Tietoteknisesti valveutuneet asiakkaamme pitävät varmasti RSS-syötteestämme. Kaikki edellämainitut tavat ovat sisällöltään samanarvoisia, valitse siis sinulle parhaiten soveltuva tapa.

Facebook
Twitter
Uutiset RSS-syötteenä

AVAST! -tietoturvaa myös älypuhelimiisi.

Yhteystiedot

Dataseed Oy ja Shop
Jousitie 39, 19650 Joutsa
Avoinna: ma-pe klo 09:00-17:00
Puhelin: (014) 882 160

Dataseed | Etätuki

Lataa maksuton Etätuki koneellesi ja pyydä meiltä apua.
Lataa ja soita: 040 19650 36