Dataseed OyShopAsennus ja huoltoInternetsivut ja mediatICT-YrityspalvelutYhteystiedot Dataseedin Facebook Seuraa meitä Twitterissä Dataseedin uusimmat RSS-syötteenä

www-sivujen suunnittelu ja valmistus

www-referenssimme kertovat parhaiten niin teknisestä osaamisestamme kuin graafisesta silmästämme. Verkkosivujen taustalla pyörivät helppokäyttöiset ja tarpeen mukaan räätälöidyt sisällönhallintajärjestelmät, joiden avulla ylläpidät halutessasi koko sivustosi sisältöä ilman erillisiä ohjelmia tai sen kummempaa osaamista. Siirry referensseihin >>

Puhumme suomea

Projekti etenee kun avainhenkilöt ovat tuttuja ja viestiketju on nopea ja lyhyt. Emme halua hukuttaa sinua teknisen jargonin tulvaan tai pompottaa sinulle tärkeää asiaa puhelinvaihteesta toiseen. Haluamme auttaa sinua luomaan itsesi tai yrityksesi näköinen web-julkaisu ja liittämään siihen helppokäyttöiset, mutta samalla tehokkaat internetviestinnän työkalut, järkevästi.

Saat meiltä myös selkokielisen käyttööntottokoulutuksen ja jo alkuvaiheessa ymmärrettävän palvelukuvauksen tarjouksen yhteydessä - eli tiedät tasan tarkkaan mitä olet tilaamassa.

Webbihörhöjä koko kööri

Jotta voimme tuottaa maanläheisellä asenteella pilviä hipovan korkeatasoisia sivustoja ja www-järjestelmiä, meidän on pysyttävä nopeasti muuttuvan kehityksen sykkeessä. Tiimimme on intohimoinen nörttikööri, joka hallitsee suvereenisti www-tuotantotekniikan aina mySQL tietokannoista ja ActionScript koodatuista Flash-toteutuksista sosiaalisen median integraatioon sekä mobiilinettiin asti... Eli haaveesi mykistävän upeasta verkkojulkaisusta ja monipuolisesta sähköisen viestinnän työkalusta, ei tyrehdy tekniikan tai osaamisen puutteeseen.

Verkkoviestintä on helppoa saattaa ajantasalle ja tehokäyttöön Dataseedin asiantuntevien webbihörhöjen kanssa.

Esimerkkejä töistämme

Dataseed uudisti jälleen Merikarhujen www-sivut! Aiemmin tekemämme, jo pitkään palvelleet, sivut saivat väistyä modernin ulkoasun ja responsiivisen tekniikan tieltä. Sivusto on kokonaan kaksikielinen ja suurin osa sivustosta palvelee yhteisöllisesti vain jäseniä lukuisten jäsenpalveluiden muodossa.
Tutustu sivuihin >>