Dataseed OyShopAsennus ja huoltoInternetsivut ja mediatICT-YrityspalvelutYhteystiedot Dataseedin Facebook Seuraa meitä Twitterissä Dataseedin uusimmat RSS-syötteenä

www-sivujen referenssejäKaski Pidot ja Lounas | Roihu Baari

Kaski Pidot ja Lounas sekä Roihu Baari korvasi Jurtti Pubin ja Seppälän Lounasravintolan. Teimme julisteen, jolla tiedotettiin muutoksesta sekä teimme uudet www-sivut uudelle yrittäjälle!

Huvix.fi

Electric scooter! Ei ikärajaa, ei vakuutusta, ei ajokorttia, ei polttoainekuluja! Huvix.fi tuo maahan sähköisiä kevytajoneuvoja ja Dataseed loi uudelle toiminnalle www-sivuston ja verkkokaupan.

Arkkitehtitoimisto Severi blomstedt

Huippusuunnittelija tarvitsee www-sivujen suunnitteluun huippuosaajia. Severin sivujen tekeminen oli pikselintarkkaa työtä jolla haluttiin tuoda esiin Severin huikea osaaminen ja työn laatu. Lopputuloksena äärimmäisen selkeät ja mobiiliystävälliset sivut.

Varsapuu

Varsapuun www-sivut haluttiin raikastaa ja tuoda sivustoon keveyttä ja selkeyttä. Sisällön ylläpidon helppous oli myös ensisijaisena tarpeena ja Facebook haluttiin tuoda sivujen kautta näkyviin. Dataseed toteutti sivuston Wordpressillä ja sai asiakkaan taas tyytyväiseksi!

Merikarhut - Sjöbörjarna

Dataseed uudisti aiemmin tekemämme, jo pitkään palvelleet, sivut vuonna 2016. Sivustoon asennettiin WordPress, lukuisa joukko huolellisesti valikoituja lisäosia ja tehtiin muutama oma lisäosa vain Merikarhujen tarpeisiin.

Joutsan Pommi

Dataseed uudisti lähes 10 vuotta palvelleet Pommin nettisivut ja samalla teimme seuralle Facebook sivut. Facebook sivut integroitiin saumattomasti nettisivujen kanssa yhteen. Sivustolla oli jo viikon päästä julkaisusta toista sataa tykkääjää!

LKV Jyväskylän kiinteistöt Oy

Dataseed teki Petri Nurmiselle jo toiset nettisivut sekä opasti ja koulutti sivujen käyttöön. Teimme myös Google Adwords kampanjat ja sivustoa seurataan Google Analytics palvelulla.

Metsäpalvelu Heimonen

Reijo on rautainen ammattilainen metsäpalveluasioissa. Työn laatu ja asioiden hoito on ihan omaa luokkaansa eikä jätä ketään kylmäksi. Asiakas tietää jo tilatessaan, että homma hoituu ajallaan ja laadukkaasti.

Paikallisuutiset / Uuraisten,
Toivakan ja Jyvässeudun
paikallislehti

50 vuotta täyttävä Paikallisuutiset halusi uudistaa www-sivunsa, parantaa sähköistä uutisointia ja kehittää käyttöönsä paremman tilausjärjestelmän.

Selkeen Sulka /
Elomaa & Kovanen Oy

Selkeensulka on riistatarhaukseen ja etenkin riistalintujen poikastuotantoon erikoistunut tila. Dataseed teki heille www-sivut, joilla tuotantoa on helppo esitellä asiakkaille.

Flanels ry

Flanels on Itä-Hämeessä Joutsan ja Luhangan kuntien alueella toimiva salibandyn erikoisseura. Sivusto on rakennettu Dataseed WP:n pohjalta ja se näyttelee suurta osaa Flanelsin jäsenviestinnässä.

Transearch

Kansainvälinen johdon suorahakuun erikoistunut yritys tarvitsi uuden ilmeen nettisivuille. Dataseed auttoi jo toistamiseen sivuston uudistamisessa. Dataseedin tekemä hyväksi todettu hallinta uudistettiin vastaamaan uutta sisltöä ja kansainvälinen ulkoasu-uudistus otettiin sivustolla käyttöön.

Kotimäkiyhtiöt Oy

Jo vuosikymmeniä toimineen maanrakennusliikkeen toiminta laajentuu ja samalla nimeä ja visuaalista ilmettä uudistettiin vastaamaan uusia viestinnällisiä tarpeita.Sivusto on täysin asiakkaan hallittavissa ja sivustoa rakennettaessa asiakas sai myös koulutuksen sisällön ylläpitoon.

ILMASE-hanke

ILMASE on valtakunnallinen tiedonvälityshanke, joka tuo ilmastonmuutokseen varautumisen lähemmäs maaseutuyrittäjän arkea... DataseedWP tarjosi julkasujärjestelmän ja visuaalisuuden.

AkvaFilter

Puhdas vesi on yksi elämämme edellytyksistä. Helppo ja nopea internetviestintä on markkinoinnin ja yritysviestinnän yksi kulmakivistä. DataseedWP mahdollistaa viimeksi mainitun.

W-Fuel

W-Fuel on liikennekäyttöön tarkoitettua biokaasua, jota tuotetaan jätteistä ja energiakasveista. Dataseed teki projektille kasvot, joista huokuu puhdasta energiaa ja toiminnan laatua.

Palvelukeskus Päivälehto Oy

Palvelukeskus Päivälehto Oy on kehitysvammaisille ja vajaakuntoisille henkilöille kuntoutuspalveluja tuottava yritys. Dataseed uudisti yrityksen koko ilmeen ja auttoi heitä viemään uudistuksen läpi koko organisaation.

Suomen Lions Liitto ry

Yli 20 000 käyttäjän sivuston ja palvelinjärjestelmän vaihto, sen suunnittelu ja toteutus, tehtiin puolen vuoden aikana. Palvelinjärjestelmä palvelee liiton sivujen lisäksi myös piirien ja klubien sivustojen alustana.

Kivitammi Oy

Kun asiakas tuo suunnittelupalaverissa esiin toiveensa yritystunnuksesta, johon sisältyy jyhkeä tammi, jonka juuret runnovat allaan olevaa isoa kivenlohkaretta, josta putoilee mursketta - pyyhkii tuotantotiimi hikikarpaloita otsaltaan. Mutta kun sivusto oli valmis, ei se ajatus niin mahdoton ollutkaan!

Maanrakennus Reijo Saari

Reijo Saari halusi näyttää asiakkailleen mitä heillä osataan tehdä ja miten palvelut toimivat. Teemu toteutti runsaasta kuvamateriaalista sivuston, jossa ei sanoja paljon tarvittu. "Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa" -toimii myös webissä.

Insinöörityö Hentinen

Dataseed Oy suunnitteli sivustolle uuden ulkoasun ja toteutti uudistuksen yhteydessä monipuolisen ja myös sisäistä toimintaa palvelevan hallintajärjestelmän. Sivut palvelevat paremmin kaikkia asiakasryhmiä, pysyvät paremmin ajan tasalla ja tukevat yhtiön toimintaa.

Nokipirkka

Pirkanmaalla vaikuttava nuohousalan yritys Nokipirkka tilasi sivut. Puhalsimme yhteen hiileen ja loimme sivuston, jonka ulkoasu on sananmukaisesti "kuumottava". Käy katsomassa lopputulos

Ylä-Tihtarin tila

Jo vuodesta 1561! Ylä-Tihtarin tilaa isännöi alkuperäisen sukujuuren edustajat jo 15. polvessa. Korventuoksuista maatila- ja elämysmatkailua tarjoavalle yrittäjälle tehtiin sivujen lisäksi myös samaa ilmettä kantavat käyntikortit sekä riistatuote-etiketit. toimintaa.

Säilöksen Lomahuvilat

Päijänteen rannalla Luhangassa sijaitsee Säilöksen "lomaparatiisi", jonka laadukkaat mökit ja kauniit rantamaisemat kaipasivat tulla esitellyiksi. Dataseed nikkaroi sivustoon uuden ulkoasun ja päivitysteknologian, jonka avulla ajantasainen tieto mökeistä on kaikkien saatavilla.

Desarc

Dataseed Oy suunnitteli ja toteutti maineikkaan sisustussuunnittelutoimisto Desarc:in www-sivut. Sivuillaan Desarc haluaa viestittää sitä korkeaa laatua jota he omassa työssään asiakkailleen tarjoavat ja samalla esitellä upeita kohteita, joita ovat vuosien varrella toteuttaneet.

 

Päijät-Hämeen kylät

Onnistuneen hankkeen lopputuloksena vireää ja aktiivista kylätoimintaa. Dataseed rakensi hankkeelle kotisivut ja teki sivupojan kylien omille www-sivuille. phkylat.fi on laaja kokonaisuus, jota hallitaan selkeällä hallintasivustolla.

Varsapuu | Terhi Äikäs

Perinteistä käsityötaitoa parhaimmillaan. Lastua ja sahanpurua sekä tekemisen meininkiä ja tietysti, upeita tuotteita. Dataseed sai kunnian höylätä bitit ja pikselit kohdilleen ja luoda yritykselle verkkosivut. Päivitystyökalulla hoituvat tietojen ylläpito, asiakkaan toimesta.

Merikarhut

Satamatietoja, matkakertomuksia, valokuvia, karttoja, tiedotteita - kaikkea mahdollista matkapurjehdukseen liittyvää julkisesti kaikelle kansalle, mutta myös salattuna - vain jäsenten nähtäväksi. Ulkoasu ja tekniikka toteutettiin "Merikarhuhengessä" ja Dataseed laadulla. Eikä mobiileja päätelaitteita unohdettu.

Ainola

Dataseed Oy sai kunnian uudistaa maailmankuulun säveltäjän Jean Sibeliuksen kotimuseon www-sivuston. Aikaisemmin käytössä ollut ylläpitojärjestelmä ja palvelinalusta vaihdettiin selkeämpään ja kustannustehokkaampaan muotoon ja sivustolle luotiin raikkaampi graafinen ilme. 

JoSePa

Josepan sivusto vetää vertoja mille tahansa suomalaiselle tai ulkomaalaiselle palloseuran sivustolle. Sivustosta voi ja siitä otetaankin mallia muille suomalaisille urheilu- ja palloilusivustoille.

Design Pylsy

Tuli tuhosi Anun elämäntyön ja toimitilat kesällä 2006. Mikään ei kuitenkaan voinut tuhota innovatiivisuutta, luovuutta eikä ammattitaitoa. Autoimme Anua myös uuden yritysilmeen luomisessa, josta osoituksena on mm. esitteet, käyntikortit, tuotekortit.... 

Pynde blogi

Aina pyöriä ei tarvitse rakentaa uudelleen alusta. Anu kaipasi itselleen blogi-tyyppistä ratkaisua kertoakseen mitä "pyndellä" tapahtuu. Valitsimme tekniseksi alustaksi maksuttoman Google Blogger -palvelun ja valmistimme blogin pystyyn pynde-grafiikoita käyttäen. Blogger tarjoaa kaikki tekniset valmiudet, joita "aito bloggaaja" tarvitsee.

Agrologit

Agrologien Liitto ry. sivujen sisältö päivitetään dataseedin CMS:llä, joka antaa entistä vapaammat kädet sisällön päivittämiseen kuitenkin pitäen ulkoasun hallittuna. Mukaan liitettiin 20 jäsenyhdistyksen sivujen päivitys ja hallintajärjestelmä

Agripalvelu Ky

Kuulonsuojaimiin ja radiopuhelimiin erikoistunut verkkokauppa, joka on ollut kohderyhmänsä ykköskauppoja jo vuosikausia.

Hypoteekki

Yrityksen ei tarvitse olla iso huomatakseen visuaalisen viestinnän voiman. Tunnelmallinen nettisivusto on mahdollistanut asiakkaiden "kutsumisen kahville" myös kauempaa. Sivustolle tehtiin piristävä muodonmuutos viimeksi syksyllä 2006. 

Sähkö Henkka

Henkalle teimme "kasvojen kohotuksen" uudistamalla sivujen ilmeen.

Cultivo Alpacas

Alpakka on kotoisin Andien jyrkänteiltä. Se on kuin pitkäkaulainen lammas tai lampaan näköinen kameli. Eksoottiset eläimet tarvitsivat tunnelmallisen sivuston. Asiakkaan päivitettävissä oleva Flash-sivusto on saanut alpakkapiireissä suuren suosion.

Aitokynttilä

Käsityönä valmistettavat Aitokynttilät kaipasivat graafisen ilmeen - logon, kuten asia monesti ilmaistaan. Suunnittelimme sivujen lisäksi esitteen, käyntikortin sekä materiaalia messuosaston käyttöön. 

Joutsan Seurakunta

Joutsan ja Luhangan seurakuntien yhdistyessä seurakunnan sivut tarvitsivat uudistusta. Uuden ilmeen lisäksi teimme työkalut pöytäkirjojen, tapahtumien, ajankohtaisten uutisten, yms. lisäämiseen. Lisäksi rakenne sallii sivujen päivittämisen myös editorilla.

EBOMFS

Eurooppalaisten leukakirurgien tarpeisiin vastattiin Joutsasta käsin. Valmistimme sivuston specialistien tiedottamista varten. Hoidimme asiakkaan puolesta myös palvelintilan ja domain rekisteröinnin sekä sivuston ylläpidon.

Medius

Suun ja hampaiden hoito on elämän mittainen haaste ja tärkeä osa ihmisen terveydenhoitoa. Saimme hampaiden hoidon lisäksi haasteeksemme valmistaa www-sivut lääkäriasemalle sekä ruotsiksi että suomeksi. Sivut pysyvät ajantasaisina Dataseedin tekstipäivittimellä.

Joutsan Pommi

Paikallista urheilutoimintaa ja kilpailutuloksia. Sivuston päivitystyökalut tulivat tälle sivustolle todella tarpeeseen.

Joutsan Seutu

Paikallislehden julkaisujärjestelmä pitää sisällään täysautomaattisen uutisten arkistoinnin, keskustelupalstan, gallup-moottorin, sekä lukuisia muita www-ratkaisuja, jotka helpottavat ylläpitoa ja tekevät sivustosta täysimittaisen verkkolehden.

Esimerkkejä töistämme

Dataseed uudisti jälleen Merikarhujen www-sivut! Aiemmin tekemämme, jo pitkään palvelleet, sivut saivat väistyä modernin ulkoasun ja responsiivisen tekniikan tieltä. Sivusto on kokonaan kaksikielinen ja suurin osa sivustosta palvelee yhteisöllisesti vain jäseniä lukuisten jäsenpalveluiden muodossa.
Tutustu sivuihin >>

Tiedoksi

Dataseedin myymälä on avoinna
ma-pe klo 09:00-17:00. Ajo-ohje >>Valtuutettu Telia kauppias!

Sonera

Dataseed | Etätuki

Lataa maksuton Etätuki koneellesi ja pyydä meiltä apua.
Lataa ja soita: 040 19650 36