Etäyhteydet


Etäyhteydet yrityksen tärkeisiin tietoihin, turvallisesti.

Yhteys yrityksen strategiseen tietoon, myös tien päällä, on monen liikkuvan yrittäjän, johtajan tai myyntityötä tekevän työntekijän toive. Tapa jolla yhteys toteutetaan voi vaihdella eri tilanteissa ja samalla voidaan parantaa myös toimipisteiden välistä tiedon kulkua ja nopeuttaa pääsyä tietoon.

VPN Yhteydet

VPN yhteys on käytännössä lähiverkkoyhteys vahvasti suojattua salausta käyttäen julkisen internetin yli yrityksen verkkoon. Salauksen lisäksi tarvitaan vahva autentikointi jotta julkisesta verkosta ei pääse luvattomat käyttäjän yrityksen lähiverkkoon.

TheGreenBow yli markkinajohtajista VPN asiakasohjelmistojen saralla. Useat palomuuritoimittajat luottavat TheGreenBown asiakasohjelmiin ja monen valmistajan omalla brandillä ja logolla varustettu asiakasohjelma on TheGreenBow:n valmistama.

TheGreenBow Enterprise Security Software, IPSec VPN Client software, File and Email encryption

Pilvipalvelut

Varmuuskopiointi pilveen antaa huipputason varmuuskopiointipalvelun jokaien yrityksen ulottuville. Nexetic Shield on nopea ja helppo tapa varmistaa tiedot yrityksen työasemilta ja palvelimilta täysin automaattisesti, turvallisesti ja tietoliikennettä säästen suomalaiseen pilvipalveluun.