www-sivut


Mitä sivuston suunnitteluun ja toteutukseen sisältyy?

Toteutamme kaikki www-projektit tervettä ammattiylpeyttä tuntien, uskottavalta monimediatoimistolta odotettavalla tarkkuudella. Pidämme kunnia-asiana sitä, että valmistamamme internetsivut ovat viimeisteltyjä niin visuaalisesti kuin teknisesti.

Useimmissa tapauksissa valmistamme sivuston WordPress julkaisujärjestelmän päälle ja tähän luomme oman, uniikin sivupohjan ja tarvittavat lisäosat – Dataseed WP Uniikin. Sivupohja luodaan “from the ground up” – eli ulkoasu ja tekniikka sivupohjaan rakennetaan räätälöitynä vastaamaan asiakkaan tarpeita; oli kyseessä yritysesittely tai laaja portaalityyppinen ratkaisu tai kauppapaikka.

WordPressin lisäosia käytetään tarpeen mukaan, valitsemalla kokemusten perusteella vain parhaat lisäosat. Jos sopivaa lisäosaa ei ole, teemme sen itse, asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Mutta! Aina ei pyörää tarvitse keksiä uudelleen, kuten savolaiset ovat asian viisaasti ilmaisseet.

Kevyempää sivustonhallintaa kaipaaville suosittelemme Dataseed WP Standard -pakettia. Dataseed WP Standardilla sisällön perusylläpito on helppoa ja aloituskustannukset ovat matalat ja mm. seurojen ja yhdistysten helposti saavutettavissa. Toiminnallisuutta saadaan luotua valmiilla WordPressin lisäosilla ja ulkoasuakin saadaan näyttäväksi tekemällä muutokset valmiiseen sivupohjaan.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mikä julkaisutavoistamme on tarpeissasi kustannustehokkain ratkaisu.

Datseed Uniikki mahdollistaa rajattomat mahdollisuudet www-toteuttamiseen, videot, animaatiot, kauppapaikat, kyselyt, extranet, mobiilisovellukset… avaimet käteen.

Palvelu sisältää mm.:

Graafinen suunnittelu

Site building / sivuston valmistus

Järjestelmäkoodaus / räätälöidyt järjestelmät

Sivuston julkaisu valitulle palvelimelle

Selainpohjainen ylläpito räätälöity tarpeen mukaan

Joustava järjestelmän muuttaminen ja ylläpito

uniikkeja asiakaskohtaisia ominaisuuksia

Käyttöönoton opastus

Oma domain-nimi (.fi, .com, .net…)

Korkeampi lähtökustannus

Kertakustannus, jonka jälkeen vain Hosting-veloitus

Helppo tapa avata verkkosivut. Teemme kaiken puolestasi, sinulle jää vain sisällön ylläpito ja sisällöntuotanto monipuolisella WordPress -alustalla.

Palvelu sisältää mm.:

Graafinen suunnittelu WP:n sivupohjaan

WP-sivupohjan valmistus

WP:n tarjoamat selainpohjaiset ylläpito-ominaisuudet

Mahdollisuus laajentaa WordPressin lisäosilla

Sivuston julkaiseminen Neutech palvelimelle

Käyttöönoton opastus

Edullinen, kiinteä kuukausihinnoiteltu palvelu

Oma domain-nimi (.fi, .com, .net…)

Ylläpito rajoittuu WP:n ominaisuuksiin

Pintaa syvemmälle

www-sivut ovat näkyvin tuotteemme webtuotannossa. Verkkosivujen lisäksi olemme valmistaneet internetin päällä toimivia mobiiliohjelmistoja mm. laskutusta, ajanvarausta, työnkulkua ja työajanseurantaa varten. Nekin uniikisti tarpeita vastaaviksi.

Olipa nettitarpeesi mikä tahansa – saat kaiken yhdestä paikasta.

Hostingin tarjoaa Neutech

Olemme tehneet pitkään yhteistyötä Neutech Oy:n kanssa, jonka palvelinhotelliin olemme julkaiseet suurimman osan valmistamistamme sivustoista. Dataseed WP -paketin sivut julkaisemme automaattisesti Neutechin luotettavaan ja nykyaikaiseen hosting-palveluun.

Tiivis yhteistyö Neutechin kanssa ei kuitenkaan poissulje mahdollisuutta julkaista sivusto valitsemallesi palvelinalustalle.

Neutech sähköpostiasetukset