Websovellukset


Websovellusten kehitys

Dataseed suunnittelee ja toteuttaa sovelluksia asiakkaiden tarpeisiin. Asiakas saa juuri sitä mitä haluaa, ilman kompromisseja, ilman sekavia käyttöliittymiä ja ilman mitään asennuksia päätelaitteille.

Sovellukset toimivat palvelimella ja niitä käytetään www-selaimella. Sovellukset suojataan SSL-suojauksella ja niiden käyttö on turvallista. Tiedot varmuuskopioidaan automaattisesti ja päätelaitteen rikkoutuminen, katoaminen tai vääriin käsiin joutuminen ei aiheuta tietojen menetystä. 

Alla muutamia esimerkkejä tekemistämme kokonaisista sovelluksista. Näiden lisäksi teemme jatkuvasti pienempiä sovelluksia, mm. lisäosia WordPress julkaisujärjestelmään. Ja lisää tulee koko ajan…

Jos tarvitset kokenutta sovelluskehittäjää ja laadukasta koodia ideasi toteuttamiseksi tai toimintasi kehittämiseksi, ota yhteyttä!

Kuluttajakampanjat

Classic, Taffel, Panda, Piltti, Mövenpick, Aino, Nescafe, ovat muutamia tuotemerkkejä, joiden kampanjoita olemme toteuttaneet. Rakensimme kampanja-alustan, jolla voidaan luoda näppärästi isolle yleisölle suunnattuja myynninedistämiskampanjoita. Tuotteen etikettiin, pakkaukseen tai ostokuittiin tulostetaan koodi, joka syötetään kampanjasivustolle ja näin asiakas voi osallistua arvontaan, helposti mobiililaitteella. Palkintoina toimivat laadukkaat suomalaiset tuotteet, liput jalkapallomatsiin tai konserttiin, asiakkaan valinnan mukaan. Kampanja-alusta tarjoaa asiakkaillemme laadukkaan konseptin, jolla koko prosessi voidaan viedä alusta loppuun, avaimet käteen periaatteella.

 

Kampanja-alustan lisäksi olemme tehneet erilaisia räätälöityjä minisovelluksia. “Panda potti” tehtiin isolle kosketusnäytölle arvontakoneeksi, jota pyöritettiin kampanjabussissa ja Nescafe relaunched -laskuri laitettiin laskemaan taaksepäin aikaa julkaisupäivään, ison pahvimainoksen keskelle.

 

Paikallislehden tilaajajärjestelmä

Dataseed toteutti hankevetoisesti Paikallisuutisille dynaamisen ja ketterän tilaajajärjestelmän. Tavoitteena oli luoda sovellus, jolla hallitaan tilaajarekisteriä, toimitetaan jakelutieto viikottain painoon ja luodaan laskuaineisto lähetettäväksi tilaajille sekä hoidetaan ilmoitusten myyntilaskutus. Kaikki yhdestä paikasta.

Lopputuotteena syntyi tilaajajärjestelmä, jolla hoituu pienen paikallisuutisen kaikki tilaajajärjestelmään liittyvät toiminnot: tilaajarekisterin hallinta (osoitteet, asiakastiedot, tilaustiedot, osoitteen muutokset, loma-ajan osoitteet), tilausten ja ilmoitusten laskutus, levikinlaskenta sekä painoaineiston toimitus painoon. Sovellusta voidaan käyttää usealta työasemalta tai päätelaitteelta yhtä aikaa. Se skaalautuu helposti myös isompaan tarpeeseen. Tiedot ovat tallessa suomalaisella palvelimella ja ne varmuuskopioidaan automaattisesti.

Palvelu tarjotaan Software as a Service toimintamallia hyödyntäen kuitenkin niin, että paikallislehdellä on sekä sovellus että sovelluksen lähdekoodi kokonaan itsellään. Kuulostaako hyvältä? Eikä siinä vielä kaikki…

Sovellus luo paino ja -levikkiaineistot sekä laskee ja arkistoi levikkimäärät MAF:n levikintarkistussääntöjen mukaisesti.

Autamme sovelluksen käyttöönotossa, siirrämme tilaajat ja voimassa olevat tilaukset nykyisestä järjestelmästä ja teemme teille rajapintamäärittelyt Trustpoint tai ProCountor laskutus- ja kirjanpitojärjestelmiin. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Mobiilisovelluskehitys

Dataseed aloitti vuoden 2017 lopussa yhteistyön Suomalaisen hyvinvointiteknologiayrityksen kanssa. Yritys on kehittänyt mm. terveysjärjestelmäalustan, jolla mm. vakuutusyhtiöt voivat parantaa asiakkaidensa terveyttä ja hyvinvointia. Asiakkaina ovat monikansalliset vakuutusyhtiöt ja loppukäyttäjinä vakuutusyhtiöiden palveluiden käyttäjät.

Dataseed tuottaa asiakkaalle räätälöityä, huippulaadukasta koodia, jolla heidän loppukäyttäjät saavat oivaltavan, inuitiivisen kokemuksen oman terveytensä ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Sovellus totetetaan hybridi mobiilisovelluksena ja sen taustajärjestelmänä toimii yhteistyökumppanimme alusta. Dataseed Oy teki lisäksi oman taustajärjestelmän, räätälöidysti vastaamaan asiakkaiden tarpeita, valmiiksi määritettyjen ja tarpeen mukaan kehitettyjen rajapintojen avulla.

Kiinteistöhuollon toiminnanohjausjärjestelmä

Kiinteistöhuollon toiminnanohjausjärjestelmä on suunniteltu Joutsan Kiinteistöhuolto- ja Talonmiespalvelun kanssa yhteistyössä helpottamaan heidän koko toimintaansa. Ohjelmistoon kirjataan kaikki kiinteistössä tapahtuvat toimenpiteet ja tiedot kerätään yhteen ja siitä muodostetaan dynaamisesti kehittyvä kiinteistön huoltokirja.

Ohjelma kerää työntekijöiden työtunnit tuntikortille ja siirtää laskutettavat tunnit ja tarvikkeet suoraan laskulle niin, että mitään ei jää laskuttamatta.

Yrittäjä pystyy seuraamaan töiden etenemistä eri kohteissa reaaliaikaisesti ja pystyy lisäämään uudet työmääräimet ja ohjaamaan oikeat tekijät työkohteisiin helposti ja nopeasti.

Konepajateollisuuden toiminnanohjausjärjestelmä

Dataseed toteutti konepajateollisuudelle toiminnanohjausjärjestelmän, jolla konepaja voi viedä koko prosessin läpi tarjouslaskennasta, tuotantovaiheiden ja lähetteiden kautta laskutukseen ja lähetyslistoihin saakka. Kaikki tilausvaiheessa käsitellyt asiakirjat pysyvät projektin mukana ja ovat tuotannon käytettävissä toteutusvaiheessa.

Ohjelmistoon on mahdollista lisätä työtuntikirjaukset kosketusnäytöllä varustetulla päätelaitteella.

Ohjelma toimii mobiilisti ja asennetaan www-palvelimelle. Tietoturva varmistetaan vahvalla salauksella ja automaattisilla varmuuskopioinneilla. Päätelaitteisiin ei asenneta mitään ja tiedot ovat turvassa palvelimella myös päätelaitteen rikkoutuessa tai kadotessa.

Nuohoojat.com

Nuohoojat.com on vuonna 2006 käyttöönotettu nuohoustoimialan toiminnanohjaus- ja laskutusohjelma. Ohjelmisto suunniteltiin yhteistyössä kahden nuohousalan yrittäjän kanssa, heidän tarpeiden mukaisesti. Ohjelmaa on jatkokehitetty koko ajan kuunnellen kentältä tulevaa palautetta. Ohjelmiston avulla nuohoojat laskuttavat nuohouskäyntinsä, tekevät ja arkistoivat lakisääteiset palauteraportit ja halutessaan voivat toimittaa palauteraportit viranomaisille.

Ohjelma toimii myös raportointityökaluna eli viranomaisten pyytämät raportit voidaan luoda helposti tarpeen mukaan. Ohjelma toimii mobiilipäätelaitteilla ja työpöytäkoneilla, yhtäaikaisia käyttäjiä voi olla perusversiossa 3kpl ja käyttäjämäärää voi helposti kasvattaa toiminnan laajentuessa.

Tiedot on turvassa keskitetyllä palvelimella ja liikennöinti suojataan SSL salauksella. Automaattiset varmuuskopioinnit turvaavat tiedon päivittäin.

Ohjelmisto sai suuren suosion heti ilmestyessään ja nousi nopeasti käytetyimmäksi ohjelmistoksi nuohoustoimialalla koko Suomessa.