fbpx
Dataseed Webhotellit

Dataseed Webotellit

Dataseed Webhotellit on tehokas hosting palvelukonsepti, suunniteltu vastaamaan tämän päivän tarpeisiin. Siinä yhdistyvät nykyaikaiseen sisällönhallintajärjestelmään (WordPress) optimoitu webhotelli, lähes rajoittamattomat sähköpostilaatikot sekä lähes rajoittamaton liikenne webhotellissa. “Basically unlimited everything” sanoisi joku toinen ICT alan toimija 🙂

Mitä on Dataseed Webhotellin konepellin alla?

Paketoimme webhotellit kahteen peruspakettiin, Kymppi ja Rajaton, mistä on helppo valita omansa. Näiden lisäksi voimme räätälöidä palvelun hyvin tarkasti tarpeen mukaan, ilman “ei valitettavasti onnistu” kommentteja. Molemmissa palveluissa kaikki sisältyy hintaan: levytilaa nettisivuja ja sähköpostia varten, yksi domain (.fi, .com tai net), SSL-suojatut sivut ja sähköposti, SSL sertifikaatti, PHP, MySQL.

Varsin suosittu yhdistelmä on kytkeä Microsoftin pilvipalvelut Dataseedin suorituskykyisiin webbipalveluihin. Saat www-sivuillesi kodin sekä 50Gt sähköpostilaatikot sekä tarvittaessa myös muut Microsoftin Office 365 ohjelmistot, kaikki yhdessä paketissa, asennettuna käyttökuntoon. Webhotellissa on nimensä mukaisesti webbisivut sekä nimipalvelut, mm. sähköpostireitityksiä varten. Nämä yhdessä tarjoavat palvelukokonaisuuden, millä pärjää kaikissa tilanteissa (Office-ohjelmat, pilvitallennustilaa, 50Gt:n sähköpostilaatikot sekä modernin webbipalvelimen).

Räätälöimme tarpeisiin sopivan kokonaisuuden, kaikki yhdestä paikasta.

Dataseed | Webhotellit

10Gt levytilaa ja
10 sähköpostiosoitetta

Rajoittamaton levytila
Rajoittamaton määrä sähköpostiosoitteita
Rajaton määrä tiedonsiirtoa

Microsoftin sähköposti ja kalenteri, Outlook Web Access ja Dataseed Webhotelli kymppi, yhdessä (sis. yhden Microsoftin osoitteen). Lisäosoitteet 4,5€/kk. Isommista määristä kysy tarjous!

Jos jostain syystä et tarvitse www-sivuja palvelusi markkinointiin, mutta haluat sähköpostipalvelut käyttöön omalla verkkotunnuksella @yritys.fi, niin tämä on palvelu sinulle.

Webhotellipalvelu Microsoft 365 Business Standard palvelun kanssa. Hinta sisältää yhden Microsoft 365 Business Standard palvelun  käyttöoikeuden. Lisäoikeudet 14,50€/kpl. Kysy lisää!

Sisältää domainin rekisteröintimaksun (.fi, .com tai .net).

Haluatko että Asennamme WordPressin valmiiksi? Tai että vanhat nettisivut siirretään uuteen webhotelliin? Ja sähköposti siirretään Microsoftin palveluun nykyiseltä palveluntarjoajalta? Tarvitsetko sähköpostien asennuksiin apuja? Sähköposti toimimaan puhelimessa, läppärissä, tms? Dataseed autaa myös kaikissa näissä, kysy lisää!

Hinnat sisältävät ALV 24%.
Palvelut laskutetaan 12 kk:n laskutusjaksoissa.

Dataseed Webhotellit pähkinänkuoressa:

a) Sijaitsevat Suomessa
Webhotellit sijaitsevat Suomessa ja niitä ylläpitävät suomalaiset henkilöt, tarkoin vartioiduissa datakeskuksissa Pitäjänmäellä ja Lauttasaaressa, moninkertaisten gigabittien nopeuksiin yltävien yhteyksien takana. Vuoden 2023 alkupuolella otimme käyttöön Haminassa sijaitsevassa Googlen palvelinkeskuksessa olevan palvelun käyttöön. Näin saimme
parannettua vikasietoisuutta ja palvelun luotettavuutta entistä haastavammassa maailmantilanteessa.

b) Virallinen verkkotunnusten välittäjä
Verkkotunnusvälittäjä on toimija, joka rekisteröi fi-verkkotunnuksia ja tekee niihin liittyviä päivityksiä asiakkaidensa puolesta Liikenne- ja viestintäviraston verkkotunnusrekisteriin. Välittäjää koskevat lain mukaiset vastuut ja velvollisuudet. Dataseed Webhotellit on Viestintäviraston virallinen verkkotunnusten välittäjä ja lisäksi pystymme rekisteröimään n. 450 muutakin verkkotunnusta tarpeen mukaan.

c) Sähköpostit tarpeen mukaan
Webhotelleihin kuluu aina sähköpostipalvelu, jonka tilantarve voidaan jakaa webhotelliin varatun tilan kanssa tai se voidaan ottaa webhotellipalvelun ulkopuolelta, Microsoftin sähköpostipalvelusta. Tällöin sähköpostilaatikon koko on 50Gt/käyttäjä ja sähköpostit eivät rasita webhotellia. Ei enää varoituksia kapasiteetin ylityksistä.

d) Sisällönhallinta edellä
Palvelinalusta on optimoitu nykyaikaisille sisällönhallintajärjestelmille. Asennusavustajalla voit asentaa minkä tahansa sovelluksen yli 450 sovellusten joukosta! Voit keskittyä sisältöön ilman tekniikkamurheita. WordPress pyörii hotellissa sulavasti ja asiakkaat eivät joudu odottamaan. Pystymme reaaliaikaisesti lisäämään palveluun tehoa, jos jostain syystä kävijämäärät hetkellisesti lisääntyvät. Jos palvelu alkaa menestyä ja kävijämäärät lisääntyvät pysyvästi, palvelua voidaan kasvattaa tarpeen mukaan.

Kaikki yhdestä paikasta

Jos olette tilanneet tai tilaamassa meiltä nettisivut, niin nyt saat myös webhotellipalvelut samasta paikasta. Koska ylläpidämme itse webhotellipalvelut, voimme vastata teidän tarpeisiinne ilman neuvotteluita kolmannen tahon kanssa. Tämä säästää aikaa meiltä molemmilta.

Jos tarvitsette Microsoftin pilvipalveluja, sähköpostia, Sharepointia, Teamsia, tai suurempia kokonaisuuksia omaa domainia käyttäen, saa kaiken samalta luukulta!

Palvelinklusteri

Dataseed Webhotellit ovat osa palvelinklusteria, missä palvelut eivät ole riippuvaisia yksittäisestä palvelimesta tai kiintolevystä. Palvelu myös kasvaa tarpeen mukana. Tämä tuo ennenkokemattoman vikasietoisuuden ja suorituskyvyn verkkosivustojen palvelemiseen.

Jos alkoi kiinnostamaan, ota yhteyttä!

Info | Webhotellit

Verkkotunnus | Domain

Tarkista, onko haluamasi verkkotunnus vapaana. Voit katsoa myös varatun verkkotunnuksen käyttäjätiedot.

Hakulomake

 Lähtökohtaisesti verkkotunnukset ovat vapaasti valittavissa ja tunnuksen saa käyttöönsä se, joka sen ensimmäiseksi ehtii rekisteröidä. Jokainen vastaa kuitenkin itse verkkotunnuksen lainmukaisuudesta. Jos rekisteröit toisen nimeä tai tavaramerkkiä loukkaavan verkkotunnuksen, voit menettää verkkotunnuksesi.

Lisätietoja…

Jos haluat siirtää olemassa olevan verkkotunnuksen Dataseed Webhotelleihin, sekin onnistuu helposti.

Verkkotunnuksen välittäjän vaihtoavaimella saamme verkkotunnuksen siirrettyä ja vaihtoavaimen voit tilata nykyiseltä verkkotunnuksen välittäjältä tai voit pyytää meitä tekemään se.

Lisätietoja…