fbpx
Dataseed Webhotellit

Dataseed Webotellit

Dataseed Webhotellit on tehokas hosting palvelukonsepti, suunniteltu vastaamaan tämän päivän tarpeisiin. Siinä yhdistyvät nykyaikaiseen sisällönhallintajärjestelmään (WordPress) optimoitu webhotelli, lähes rajoittamattomat sähköpostilaatikot sekä lähes rajoittamaton liikenne webhotellissa. ”Basically unlimited everything” sanoisi joku toinen ICT alan toimija 🙂

Mitä on Dataseed Webhotellin konepellin alla?

Paketoimme webhotellit kahteen peruspakettiin, mistä on helppo valita omansa. Näiden lisäksi voimme räätälöidä palvelun hyvin tarkasti tarpeen mukaan, ilman ”ei valitettavasti onnistu” kommentteja. Molemmissa palveluissa kaikki sisältyy hintaan: levytilaa nettisivuja ja sähköpostia varten, yksi domain (.fi, .com tai net), SSL-suojatut sivut ja sähköposti, SSL sertifikaatti, PHP, MySQL.

Kolmas vaihtoehto on yhdistää Microsoftin pilvipalvelut Dataseedin suorituskykyisiin webbipalveluihin. Saat www-sivuillesi kodin sekä 50Gt sähköpostilaatikot sekä tarvittaessa myös muut Microsoftin Office 365 ohjelmistot, kaikki yhdessä paketissa, asennettuna käyttökuntoon.

Neljäs vaihtoehto on käytännössä Microsoft 365 Business Standard palvelun kaveriksi tarkoitettu Webhotelli. Saat webbisivuille kodin sekä nimipalvelut sähköpostireitityksiä varten. Nämä yhdessä tarjoavat palvelukokonaisuuden, millä yrittäjä pärjää kaikissa tilanteissa (Office-ohjelmat, pilvitallennustilan, 50Gt:n sähköpostit sekä www-sivutilan).

Räätälöimme tarvittaessa juuri teille sopivan kokonaisuuden, kaikki yhdestä paikasta.

Dataseed | Webhotellit

10Gt levytilaa ja
10 sähköpostiosoitetta

Rajoittamaton levytila
Rajoittamaton määrä sähköpostiosoitteita
Rajaton määrä tiedonsiirtoa

Microsoftin sähköposti ja kalenteri, Outlook Web Access ja Dataseed Webhotelli kymppi, yhdessä (sis. yhden Microsoftin osoitteen). Lisäosoitteet 5€/kk. Isommista määristä kysy tarjous!

Webhotellipalvelu Microsoft 365 Business Standard palvelun kanssa. Hinta sisältää yhden Microsoft 365 Business Standard palvelun  käyttöoikeuden. Lisäoikeudet 13,30€/kpl. Kysy lisää!

Sisältää domainin rekisteröintimaksun (.fi, .com tai .net).

Hinnat sisältävät ALV 24%.
Palvelut laskutetaan 12 kk:n laskutusjaksoissa.

Dataseed Webhotellit pähkinänkuoressa:

a) Sijaitsevat Suomessa
Webhotellit sijaitsevat Suomessa ja niitä ylläpitävät suomalaiset henkilöt, tarkoin vartioiduissa datakeskuksissa Helsingissä, Pitäjänmäellä ja Lauttasaaressa, moninkertaisten gigabittien nopeuksiin yltävien yhteyksien takana.

b) Sähköpostit tarpeen mukaan
Webhotelleihin kuluu aina sähköpostipalvelu, jonka tilantarve voidaan jakaa webhotelliin varatun tilan kotisivujen kanssa tai se voidaan ottaa webhotellipalvelun ulkopuolelta, Microsoftin sähköpostipalvelusta. Tällöin sähköpostilaatikon koko on 50Gt/käyttäjä ja sähköpostit eivät rasita webhotellia. Ei enää varoituksia kapasiteetin ylityksistä.

c) Sisällönhallinta edellä
Palvelinalusta on optimoitu nykyaikaisille sisällönhallintajärjestelmille. Asennusavustajalla voit asentaa minkä tahansa sovelluksen yli 450 sovellusten joukosta! Voit keskittyä sisältöön ilman tekniikkamurheita. WordPress pyörii hotellissa sulavasti ja asiakkaat eivät joudu odottamaan. Pystymme reaaliaikaisesti lisäämään palveluun tehoa, jos jostain syystä kävijämäärät hetkellisesti lisääntyvät. Jos palvelu alkaa menestyä ja kävijämäärät lisääntyvät pysyvästi, palvelua voidaan kasvattaa tarpeen mukaan.

Kaikki yhdestä paikasta

Jos olette tilanneet tai tilaamassa meiltä nettisivut, niin nyt saat myös webhotellipalvelut samasta paikasta. Koska ylläpidämme itse webhotellipalvelut, voimme vastata teidän tarpeisiinne ilman neuvotteluita kolmannen tahon kanssa. Tämä säästää aikaa meiltä molemmilta.

Palvelinklusteri

Dataseed Webhotellit ovat osa palvelinklusteria, missä palvelut eivät ole riippuvaisia yksittäisestä palvelimesta tai kiintolevystä. Palvelu myös kasvaa tarpeen mukana. Tämä tuo ennenkokemattoman vikasietoisuuden ja suorituskyvyn verkkosivustojen palvelemiseen.

Jos alkoi kiinnostamaan, ota yhteyttä!

Info | Webhotellit

Verkkotunnus | Domain

Tarkista, onko haluamasi verkkotunnus vapaana. Voit katsoa myös varatun verkkotunnuksen käyttäjätiedot.

Hakulomake

 Lähtökohtaisesti verkkotunnukset ovat vapaasti valittavissa ja tunnuksen saa käyttöönsä se, joka sen ensimmäiseksi ehtii rekisteröidä. Jokainen vastaa kuitenkin itse verkkotunnuksen lainmukaisuudesta. Jos rekisteröit toisen nimeä tai tavaramerkkiä loukkaavan verkkotunnuksen, voit menettää verkkotunnuksesi.

Lisätietoja…

Jos haluat siirtää olemassa olevan verkkotunnuksen Dataseed Webhotelleihin, sekin onnistuu helposti.

Verkkotunnuksen välittäjän vaihtoavaimella saamme verkkotunnuksen siirrettyä ja vaihtoavaimen voit tilata nykyiseltä verkkotunnuksen välittäjältä tai voit pyytää meitä tekemään se.

Lisätietoja…