ICT-Yrityspalvelut


ICT – palvelut yrityksille

Laitteiston, tietoverkkojen ja tietoturvallisuuden rakentamisen ja ylläpidon ulkoistaminen on monessa suhteessa viisas ratkaisu. Aikaa vapautuu yrityksen ydinosaamiseen, mikä taas heijastuu suoraan kustannussäästöinä. Ulkoistettu asiantuntijapalvelu takaa myös toimintavarmuuden, laajennettavuuden sekä turvallisuuden kaikissa yrityksen tietoliikenneasioissa.

Mitä ICT-palvelut ovat käytännössä?

Kirjainlyhenne ICT tulee sanoista Information Communications Technology. Jättikö vielä kylmäksi?

Tässä muutama selkokielinen esimerkki siitä mistä ICT:ssä oikeasti on kyse:

a) Tarvitset verkkotulostimen, joka hoitaa kaikkien työpisteiden tulostustarpeen. Autamme laitehankinnassa, asennamme tulostimen paikoilleen ja kytkemme sen yrityksen verkkoon.

b) Osa työntekijöistä tekee töitä toimitilojen ulkopuolella – he tarvitsevat pääsyn yrityksen palvelimille ja sisäverkkoon turvallisesti ja ehkä myös mobiileilla päätelaitteilla. Teemme itse valtaosan töistämme ”tien päällä” ja etäpisteissä, joten meillä on hyvä näppituntuma moniin etätyön ratkaisuihin. Katsotaan yhdessä mitkä niistä ovat teille avuksi.

c) Laskutusohjelma älypuhelimeen? Tuotetietokanta tienpäälle? Yhteinen osoitteisto? Tai pelkästään sähköpostit kaikille kännykkään? Autamme laitehankinnoissa ja niiden käyttöönotossa. Saat kauttamme myös yrityksellenne parhaiten soveltuvat mobiilinetin liittymät Telian liittymäkirjosta.

 

Paras hyöty

Laajimman hyödyn ICT -palveluistamme saat huoltosopimuksen kautta, jolloin otamme halutessasi ylläpitoomme yrityksenne kaikki tietotekniset järjestelmät. Lue lisää tästä >>

 

Tätä kaikkea on ICT -palvelut yrityksille, sekä paljon muuta.