Web-sivujen suunnittelu


www-sivujen suunnittelu ja valmistus

www-referenssimme kertovat parhaiten niin teknisestä osaamisestamme kuin graafisesta silmästämme. Web-sivujen taustalla pyörivät helppokäyttöiset ja tarpeen mukaan räätälöidyt sisällönhallintajärjestelmät, joiden avulla ylläpidät halutessasi koko sivustosi sisältöä ilman erillisiä ohjelmia tai sen kummempaa osaamista. Siirry referensseihin >>

 

Puhumme suomea

Projekti etenee kun avainhenkilöt ovat tuttuja ja viestiketju on nopea ja lyhyt. Emme halua hukuttaa sinua teknisen jargonin tulvaan tai pompottaa sinulle tärkeää asiaa puhelinvaihteesta toiseen. Haluamme auttaa sinua luomaan itsesi tai yrityksesi näköinen web-julkaisu ja liittämään siihen helppokäyttöiset, mutta samalla tehokkaat internetviestinnän työkalut, järkevästi.

Saat meiltä myös selkokielisen käyttööntottokoulutuksen ja jo alkuvaiheessa ymmärrettävän palvelukuvauksen tarjouksen yhteydessä – eli tiedät tasan tarkkaan mitä olet tilaamassa.

 

Webbihörhöjä koko kööri

Jotta voimme tuottaa maanläheisellä asenteella pilviä hipovan korkeatasoisia sivustoja ja www-järjestelmiä, meidän on pysyttävä nopeasti muuttuvan kehityksen sykkeessä. Tiimimme on intohimoinen nörttikööri, joka hallitsee suvereenisti www-tuotantotekniikan aina MySQL tietokannoista ja PHP ja JavaScript koodatuista dynaamisista julkaisujärjestelmistä sosiaalisen median integraatioon, responsiivisesti, tietenkin. Eli haaveesi mykistävän upeasta verkkojulkaisusta ja monipuolisesta sähköisen viestinnän työkalusta, ei tyrehdy tekniikan tai osaamisen puutteeseen.

Verkkoviestintä on helppoa saattaa ajantasalle ja tehokäyttöön Dataseedin asiantuntevien webbihörhöjen kanssa.