www – referenssejä


Etelä-Hartolan VOK

Etelä-Hatolan Vesiosuuskunta on yksi monista vesiosuuskunnista, jotka ovat siirtyneet keräämään vesimittarilukemat sähköisesti. Tämän yhteydessä on toteutettu mobiiliresponsiiviset www-sivut, joilla tiedotetaan tehokkaasti jäsenistöä.

Ainola

Ainola on Suomen kansainvälisesti tunnetuin kotimuseo ja ainutlaatuinen osa Suomen kansallista kulttuuriperintöä Järvenpäässä, Tuusulanjärven rantamaisemissa.
Ainolan www-sivut toteutettiin yhteistyössä Soma Helsinki Oy:n kanssa.

Suvi Minkkinen

Suvi Minkkinen on maajoukkue ampumahiihtäjä Joutsasta. Hän on edustanut Suomea muun muassa Pyeongchangin talviolympialaisissa, MM-kilpailuissa sekä useissa maailmancupin kilpailuissa.  Dataseed sponsori Suvia ja teki Suville omat nettisivut.

Honkapään Sora Oy

Honkapään Sora Oy valmistaa ja toimittaa soraa ja mursketta Joutsan, Hartolan ja Sysmän alueelle. Tien kunnostus, rakennusten perustusten rakentaminen ja kaikenlainen muu maanrakentaminen sujuu mallikkaasti Honkapään maa-aineksilla.

MyBrand Elements

MyBrand Elements tuottaa innovatiivisia tapahtuma- ja promootiotuotteita. Kehitämme markkinoille helppokäyttöisiä mutta erittäin näyttäviä ratkaisuja. Pyrimme hakemaan erottuvuutta muotoilulla ja erittäin laadukkailla materiaaleilla… www.mybrand.fi

Tähti Katsastus

Tähti Katsastus on täysin kotimainen, täyden palvelun katsastusasema. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta ja asiantuntevaa katsastuspalvelua aina määräaikaiskatsastuksesta rekisteröinti- ja muutoskatsastuksiin. www.katsastus.net

Espoon Nuohous Oy

Espoon Nuohous Oy on todella pitkän linjan nuohouspalveluyritys, jonka www-sivut olivat wordpress.com palvelussa, vaikka heillä oli käytössä myös suomalainen webhotelli. www-sivut siirrettiin webhotelliin, sivustoa hieman “nuorennettiin”, tehtiin niistä responsiiviset ja optimoitiin ne hakukoneystävällisiksi. Kyllä nyt kelpaa!

Protek Service

Protek Service asentaa ja huoltaa ajoneuvolämmittimiä, ajoneuvoilmastointilaitteita sekä diagnosoi, huoltaa ja korjaa muitakin vikoja. Toiminta painottuu etupäässä raskaaseen kalustoon. Protek tarvitsi kanavan kertoa toiminnastaan ja palveluistaan sekä välineen viestiä asiakkaiden kanssa. Nyt www- ja sähköposti toimivat lyhyen ja ytimekkään osoitteen takana: www.protek.fi

Ainola

Jean ja Aino Sibeliuksen kotimuseon Ainolan www-sivut olivat Dataseedin tekemät ja nyt ne uudistettiin vielä helpommin ylläpidettäviksi ja responsiivisemmaksi. Sivut viestittävät Ainolan selkeää arkkitehtuuria, kaunista puutarhaa ja rauhallista metsää.

Kiinteistöliitto Uusimaa ry

Kiinteistöliitto Uusimaa uudisti www-sivustonsa ja he halusivat oman osaamisensa tueksi WordPress asiantuntija-apua projektiin. Dataseed konsultoi sivuston tekniikkaan ja ulkoasuun liittyvissä ongelmakohdissa ja sivusto saatiin julkaistua aikataulussa 1.9.2017

Maatilan kone verkkokauppa

Hämeenlaakson maitotilalla päädyttiin laajentamaan toimintaa maatalouden koneiden ja tavikkeiden verkkokauppaan. Dataseed loi Maatilan koneelle visuaalisen identiteetin, pystytti www-sivut ja verkkokaupan sekä avusti verkkokaupan aloittamisessa.

Metsäpalvelu Heimonen

Reijo on rautainen ammattilainen metsäpalveluasioissa. Työn laatu ja asioiden hoito on ihan omaa luokkaansa eikä jätä ketään kylmäksi. Asiakas tietää jo tilatessaan, että homma hoituu ajallaan ja laadukkaasti.

Arkkitehtitoimisto Severi Blomstedt

Huippusuunnittelija tarvitsee www-sivujen suunnitteluun huippuosaajia. Severin sivujen tekeminen oli pikselintarkkaa työtä, jolla haluttiin tuoda esiin Severin huikea osaaminen ja työn laatu. Lopputuloksena äärimmäisen selkeät ja mobiiliystävälliset sivut.

Varsapuu

Varsapuun www-sivut haluttiin raikastaa ja tuoda sivustoon keveyttä ja selkeyttä. Sisällön ylläpidon helppous oli myös ensisijaisena tarpeena ja Facebook haluttiin tuoda sivujen kautta näkyviin. Dataseed toteutti sivuston WordPressillä ja sai asiakkaan taas tyytyväiseksi!

Merikarhut - Sjöbörjarna

Dataseed uudisti aiemmin tekemämme, jo pitkään palvelleet, sivut vuonna 2016. Sivustoon asennettiin WordPress, lukuisa joukko huolellisesti valikoituja lisäosia ja tehtiin muutama oma lisäosa vain Merikarhujen tarpeisiin.

Joutsan Pommi

Dataseed uudisti lähes 10 vuotta palvelleet Pommin nettisivut ja samalla teimme seuralle Facebook sivut. Facebook sivut integroitiin saumattomasti nettisivujen kanssa yhteen. Sivustolla oli jo viikon päästä julkaisusta toista sataa tykkääjää!